Semalam, sedang aku di pekan, ada seorang 'macha' sambil bercerita sebuah kisah aku that is sedih. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang tersebut wang yang telah oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan gambar dengan kamera DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Mary dan Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tersebut wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih muda, aku memohon untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera canon 600d juga, kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Tom dan Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga menggunakan wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Umurku yang masih aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Jeff dan Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).