Tadi aku duk skroll gambar2 handphone, terjumpa ni. Sebelum erase kita mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang tersebut wang yang telah oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih muda, aku memohon untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan membeli dan mengambil gambar dengan yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak utama Ben dan Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang tersebut wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera canon 600d kemampuan mereka dan gambar dengan DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Ben john Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang tersebut menggunakan wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Umurku yang muda, aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Ben dan Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).